Cs. Juhász Sára és Csaba László életművének kutatói blogja

Cs. Juhász Sára a Tilos Rádióban

2020/03/24. - írta: kovacsdani

cs_j_s_2003-4029.jpg

A 2020. március 15-én, épp az Ybl-díjak nyilvánossá válásának napján elhunyt Cs. Juhász Sáráról megemlékeztek a Tilos Rádió Építési terület című műsorában is. A Dévényi Tamás, Pethő László és Kiss Luca állandó moderálásával zajló programban a műsorvezetők jellemzően egy-egy neves építész bőrébe bújnak. Az Ybl-díjak átadásának alkalmával Kiss Luca arról a 46 építésznőről emlékezett meg, akik 1953 óta megkapták a magyar építészet legfontosabb elismerését, és részletesen ismertette Cs. Juhász Sára életrajzát. 

A műsort ezen a linken lehet meghallgatni. (A koronavírus-járvány miatt a hangrögzítések a város négy helyszínén, a műsorvezetők otthonában készültek, ezért a felvétel nem egyenletes színvonalú.)

Fotó: Cs. Juhász Sára 1953-ban a répcelaki szénsavüzem modelljével. Forrás: Cs. Juhász Sára hagyatéka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabaeknal.blog.hu/api/trackback/id/tr5515553726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása